Bootstrap 101 Template

Elementer i et show

Vores show er et totalshow, med basis i samba men meget varieret. Der er således både solodans og koreograferede serier. Sambamusikken leveres af gruppens musikere, som består af et batteri af surduer (stortrommer) samt flere mindre typer trommer og en del andre rytmeinstrumenter. Herved fremkommer er en meget inciterende og varm musik, der er særdeles velegnet til dans.
Gruppens børn og teenagere vil også optræde som en integreret del af showet med mindre der er tale om et aftenarrangement. Det plejer at vække jubel blandt publikum.

Sammensætning og varighed

Showet arrangeres som et eller flere sæt, der varierer i længde fra en halv time til en times tid, efter aftale og afhængigt af arrangementets karakter.

Pris og forespørgsel

Prisen forhandles ud fra hvert enkelt tilfælde bl.a. afhængigt af tidspunkt, varighed.
Gå venligst til booking for at forespørge.

Referencer

Blandt vores tidligere arrangementer kan nævnes Langelandsfestival 2002 og 2003 (ca. 3000 ellevilde tilskuere i Møllers telt lørdag aften), Copenhagen Marathon (hvert Âr), SID's 100 års jubilæum, Global Dance Festival Diskotek Crazy-Daisy (både Odense og København), HK's generalforsamling, Steff-Houlbergs julefrokost, Novozymes sommerfest, Vig festival, Copenhagen Atlethics Games, Løb ved Esrum sø. foruden naturligvis karnevaller i København, Aalborg, Odense, Landskrona, Falkenberg og Helsingør. Desuden har vi optrådt ved diverse parader og lokalarrangementer på Amager